Als je aan mode denkt, dan denk je vaak aan de trends van komende tijd. Jurkjes draag je over het algemeen in de zomer. Maar eerlijk gezegd zijn het dragen van jurken niet gebonden aan een bepaald seizoen. Voor komend jaar zijn er trends te vinden gebaseerd op de jurk. En niet alleen voor de zomer en de feestdagen. Gewoon voor dagelijks gebruik! Het zal je verbazen wat de stijl wordt!

Bloemenzee in de winter

Als je denkt aan januari, februari dan denk je vaak aan een koude periode. Een periode afgewisseld met donkere dagen, regen en misschien wel sneeuw! In veel culturen is het dragen van zwart, grijs of andere donkere tinten in die koude periode helemaal in. En dat willen de mode ontwerpers graag doorbreken. Hoe dan? Met bloemenjurken, glitterjurken, alles anders als anders!

  • Bloemenjurken: de trend voor komend winter met op de achtergrond zwart. Voor de meesten een vertrouwde kleur. Deze jurken vallen over de knie, of langer zodat je ze kunt combineren met hoge laarzen die ook populair zijn komend seizoen (TrendyStyle.net).

Glitterjurken en glamour

Ondanks de winterse kou zijn jurken komend seizoen voorzien van uitsparingen en asymmetrische bandjes. Zelfs een deel van de jurk kan bestaan uit transparante stof. Als de kleuren wat donker uitvallen en te somber zijn dan fleur je het op met een fleurig bloesje of kleurrijke accessoires.

  • Glitterjurken: De glitterstof in diverse kleuren geeft de jurk een trendy look. Je hebt ze in verschillende lengtes met verschillende mouwtjes. De keuze aan accessoires loopt uiteen want je kunt er een dagelijkse uitstraling aan geven of juist een sjieke look, de keuze van accessoire bepaalt dat.
  • Jurken met asymmetrische rijdetail: de symmetrische lijnen zorgen voor een sexy look. De mouwen van de jurk zijn lang en te dragen met hoge laarzen (Pullandbear.com).

Bonte boel

Omdat we het over de trends voor komend seizoen hebben kan natuurlijk ook de bontkraag niet ontbreken op de jurk. En bont is terug van weggeweest. Niet alleen jassen zijn voorzien van een bontkraag, maar nu dus ook diverse jurken. Houdt je van druk en kleurrijk dan is wordt komend seizoen jouw seizoen. Verschillende prints en designs gecombineerd met een warme bontkraag maken de jurk helemaal hot. En uiteraard voor de dierenliefhebbers hoeft de bontkraag niet uit echt bont te bestaan. Er is weer genoeg te krijgen komend seizoen, alles afgestemd op jouw wensen.