Je hebt je bestelling ontvangen, maar je hebt de verkeerde maat besteld? Of ben je niet tevreden over een artikel? Bij The Color Blue kun je binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, zonder opgave van reden, je bestelling aanmelden voor retour. Wat moet je doen?

  1. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, verzoeken wij je om het digitale retourformulier te gebruiken. Vermeld daarbij duidelijk je ordernummer en of je wilt ruilen of retourneren. Het retourformulier vind je hier: retourformulier. Maak je retour kenbaar door ons een e-mail te sturen op contact@thecolorblue.nl.
  2. Het artikel mag niet gedragen of gewassen zijn en het label moet er nog aan hangen. Uiteraard is het toegestaan om het artikel te passen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Maar blijkt achteraf het artikel toch te zijn gedragen, dan kunnen wij jou daarvoor kosten in rekening brengen.
  3. In je bestelbevestiging vind je een link met o.a. het retouradres. Deze informatie kun je uitprinten en op het retourpakket plakken. Let op: deze link is tot 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling actief, daarna vervalt jouw recht tot retourneren. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, zullen wij per e-mail een ontvangstbevestiging toesturen. Binnen 14 kalenderdagen na het toesturen van het retourformulier dien je het artikel terug te sturen.
  4. Zorg ervoor dat je het artikel goed verpakt om te retourneren. Gebruik bij voorkeur de originele verzendverpakking.
  5. Lever het retourpakket af bij één van de 2600 PostNL servicepunten. De kosten voor de retourzending van €3,95 zijn voor jouw rekening. Retourneren is op eigen risico, dus wij raden je aan om de retour als brievenbuspakje met Track & Trace code te verzenden.

Na ontvangst van het retourpakket zorgen wij ervoor dat het terug te betalen aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, binnen 14 kalenderdagen na aanmelding van je retour wordt terugbetaald. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij betaald hebt, tenzij je dit anders bij ons hebt aangegeven. Je ontvangt van ons een bericht zodra je retour verwerkt is. Wanneer je er voor kiest om het artikel te ruilen, dan verzenden wij je kosteloos het nieuwe artikel toe.