Belgisch, eigenwijs en populair: dat is Who’s That Girl.

Speelse designs, comfortabele kledij en felle kleuren: zo zijn de kledingstukken.

Heb je al ooit eens een iemand gezien die zo ongelooflijk hip gekleed is dat je, je meteen afvraagt: “wie is dat meisje!?”. (En vervolgens ongetwijfeld dat bekend liedje van Eve niet meer uit je hoofd kunt krijgen).

Wel, dat was ongetwijfeld wat de ontwerpers van Who’s That Girl in gedachten hadden. Niet enkel toen ze de naam van hun merk uitpikten maar ook tijdens het creëren van hun kledingstukken.

Een merk dat haar liever kleren laat modelleren door vrouwen die lukraak van de straat gepikt werden in plaats van beroemde modellen te huren kan natuurlijk alleen maar speelsheid en spontaniteit uitstralen. Bovendien laat dit moderne en geniale idee de ontwerpers van Who’s That Girl ook toe geld te besparen op vlak van promotie wat ervoor zorgt dat de kledingstukken van hoge kwaliteit zijn maar toch betaalbaar blijven.

Van tops, blouses en jasjes tot rokjes en jurken. Bij Who’s That Girl vind je alles wat je nodig hebt.

Voor wie graag statement kledingstukken draagt, van originele ontwerpen houdt en niet bang is van felle, bonte kleuren zoals rood, geel en groen, is dit hét merk van het komende jaar. De kledingstukken zijn frivool en zullen ongetwijfeld een enorme glimlach op zowel jouw als anderen hun gezicht toveren. Maar, dit gezegd zijnde, toch zijn de Who’s That Girl ontwerpen nooit overdreven gek of belachelijk.

Who’s That Girl heeft ondertussen al meer dan 350 verkooppunten in Europese multimerkenwinkels en 4 brand stores. Het ziet er naar uit dat iedereen in de komende maanden wel een Who’s That Girl kleidngstuk in haar kast zal hebben hangen.

Wees dus een trendsetter en zorg ervoor voor dat jij de eerste bent van jouw vriendengroep! Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.