Een sok voor ieder.

Al jaren staat de naam Falke bekend als een kwalitatief en duurzaam merk. En toen ze in 2005 een complete kledingcollectie hadden voor de actieve persoon, kon natuurlijk de sok niet ontbreken. Want daar begon het uiteindelijk allemaal mee.

Falke begrijpt de verschillende specificaties die nodig zijn voor al de individuele activiteiten en daarom heeft Falke een sokkenlijn voor onder andere:

– hardlopen

– fietsen

– golfen

– ski├źn

– tennis

Ze hebben allemaal een ding gemeen. Het maakt niet uit welke sok je kiest, ze zijn allemaal comfortabel en betaalbaar.

Geen voet hetzelfde

Falke begreep als eerste en als geen ander dat geen voet hetzelfde is. Daarom maakt Falke het verschil tussen een linker en rechter sok. Op deze manier kunnen de kussentjes op de juiste plek de druk verminderen. Ook kan hierdoor is extra steun van de kous precies daar zijn waar het nodig is.

Ze hebben ook een onzichtbare naad bij de tenen ontwikkeld waardoor er minder kans is op wrijving.

Run Falke Run!

Falke gaat zelfs verder en ontwikkelde verschillende sokken voor verschillende soorten van hardlopen. De hoofdgroepen van de Falke run sokken zijn RU3, RU4 en RU5.

Al de hardloopsokken die ze in hun assortiment hebben, zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit.

Ze hebben de volgende dingen gemeen:

  • drielaags materiaal samenstelling zorgt voor snelle vochtafvoer en herdroging.
  • door het verminderen van drukpunten minder kans op blaren.
  • hele goede pasvorm omdat er een linker en rechter kous is.
  • ze bieden goeden bescherming

Zijn er wel verschillen?

Ja,

– RU3 – Deze sok heeft extra dikke polstering waardoor er veel demping is en optimaal draagcomfort. Dit model wordt aangeraden voor de recreatieve hardlopers.

– RU4 – Dit model heeft het beste van beide werelds. De polstering is niet te dik daardoor goed contact met de schoen. Kan gebruikt worden voor allerlei activiteiten.

– RU5 – Dit is de lichtste sok in de collectie. Dit komt doordat de polstering minder is en heeft ook een meshzones bij de wreef zodat er een lucht circulatie ontstaat. Dit is een goede wedstrijd sok.

Het beste voor iedereen.

Het maakt niet uit wat je kiest. Alles kan, zolang jij maar een sok vindt voor die speciale activiteit die lekker aan voelt en die ook nog eens goed voor je voeten zorgt.

Ben je wat minder sportief maar gewoon op zoek naar lekker comfortabele sokjes? Dan zijn Falke Sensitive Berlin sokken voor jou de juiste keuze. Zitten als gegoten en ideaal voor thuis voor een TV avondje.